GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Vesztegzár alá vonták a Temes megyei Facsád városát és a hozzá tartozó három települést

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A hatóságok karantén alá vonták vasárnap a bánsági Facsád (Făget) várost és a hozzá tartozó három települést – közölte a Temes megyei prefektúra.


Az intézkedést azzal indokolták, hogy az utóbbi napokban 47 új koronavírus-fertőzött lakost azonosítottak, és sok személy került közvetlen kontaktusba velük. A helyi katasztrófavédelmi bizottság határozatát rendelettel erősítette meg az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.

A településre csak a teherszállítók mehetnek be, illetve onnan ki, valamint azok a nem helybéli személyek, akik gazdasági tevékenységet folytatnak, vagy a belügyi, hadügyi, energetikai, közegészségügyi, közélelmezési vagy mezőgazdasági területen fejtik ki aktivitásukat, illetve egyetemi felvételire utaznak.

A hatóságok gondoskodnak a rászorulók ellátásáról. A lezárt területen lakó polgárok tájékoztatására létrehozták a 0800 800 358-as zöld számot.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek