GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Újabb áldozatot szedett a MERS-vírus

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Németországban az alsó-szászországi Ostercappeln egyik kórházában MERS koronavírus-fertőzés okozta szövődményben elhunyt egy 65 éves német férfi - közölte a klinika.


Ez volt az első eset, hogy egy német állampolgár a saját hazájában a járvány áldozata lett. A halál június 6-án történt, de a klinika csak most közölte a hírt. 

Cornelia Rundt alsó-szászországi tartományi egészségügyi miniszter nagy sikernek minősítette, hogy a fertőzés nem terjedt át másokra. Több mint 200 emberen végezték el a teszteket, ezek mind negatívak lettek.

A német férfi februárban az Egyesült Arab Emírségekben, szabadsága alatt kapta meg a fertőzést. Feltételezések szerint egy állatvásáron fertőződhetett meg. A tevék gyakran hordozói a MERS koronavírusnak.

A 65 éves férfi a harmadik beteg Németországban, akik MERS-fertőzéssel kezeltek. 2013 márciusában Münchenben meghalt egy 73 éves férfi az Egyesült Arab Emírségekből, egy másik, Essenben kezelt beteg pedig túlélte a fertőzést.

origo.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek