GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9716 RON
1 dollár = 352.3183 RON
100 forint = 0.0546 RON

Tóbiás és a méltatlankodók

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kizárja az összefogást a Jobbikkal az MSZP-elnök.


A június 25-i tisztújításig Tóbiás József a pártelnök, nem csupán „elnökjelöltjelölt”, mint Molnár Gyula, Harangozó Tamás és Szanyi Tibor – ez a válasz Tóbiás kihívóinak esélyegyenlőséget hiányoló kritikájára.

A kihívók még csak elnökjelöltjelöltek, nincs még meg a valódi jelöltséghez az ezerötszáz aláírás, tehát nem kell háborogniuk. A párt elnöke a tisztújító kongresszusig Tóbiás József, nincs interregnum, ő ebben a tisztségében járja a helyi pártszervezeteket, alakítja a pártstratégiát, tájékoztatja a párttagokat az MSZP politikájáról, az irányvonalról – mondta egy pártelnökhöz közel álló forrásunk. Azért érdeklődtünk a témában a pártvezetésnél, mert az utóbbi napokban Molnár, Harangozó és Szanyi is azon méltatlankodott, hogy Tóbiás tőlük sokkal több időt kap álláspontjának kifejtésére a párt vidéki fórumain, sőt nekik az utazási költséget is állniuk kell, míg az elnök pártpénzen utazik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Tóbiás, bár pártelnök, elnökjelöltjelölt is, hiszen ő is indul a június végi pártelnökválasztáson, a kritikusai ezért méltatlankodnak.

Információink szerint Tóbiás egyértelműsítette a párton belül, hogy most még nem a tisztújítás a legfontosabb feladat, hanem az általuk és Kész Zoltán független képviselő által kezdeményezett népszavazás kiírásához szükséges aláírások összegyűjtése. „Nagyobb feladat ez, mint hogy azon vitatkozzunk, ki hány percet beszél közülünk egy-egy fórumon” – jegyezte meg a forrásunk. Hozzátette, „aki nem tudja öt percben vázolni az elképzeléseit, az ötven percben sem képes erre”.

Azt is megtudtuk, hogy Tóbiás – Gyurcsány Ferenccel ellentétben – elszánt azzal kapcsolatban, hogy 2018-ban semmilyen együttműködésre nem hajlandó a Jobbikkal. Tóbiás jellemtelennek tartja Vona Gábort, aki azt mondta, egyszerre vannak náci, szocialista és Hit gyülekezetes barátai. „Ilyen ember nincs. Hiába cukiskodik, szélsőséges marad, nincs dolgunk vele” – hangoztatta informátorunk.

magyarhirlap.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

SÜRGŐS ÉS MEGBÍZHATÓ HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek