GaGa
2024. július 21.,  Dániel napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Tízezreket megmozgató koncertek az Untold fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Hatalmas közönségsikernek örvend a kolozsvári Untold fesztivál, amelynek már a legelső, csütörtöki napján mintegy 53 ezer ember vett részt a koncerteken. Az egyik húzónév, a svéd Avicii szombat hajnali koncertjén már 60 ezer ember tombolt a Kolozsvár Arénában a főszínpad előtt.


Utóbbi koncerten a város polgármestere, Emil Boc és neje, Oana is jelen volt, a koncertet látványos fénytechnikai elemek kísérték, a végén pedig tűzijáték is volt. Boc egyébként a Mediafax hírügynökségnek a helyszínen azt is bevallotta, hogy Avicii-rajongó, a telefonján a svéd lemezlovas egyik felvétele is szerepel csengőhangként, a kedvenc száma pedig a Wake Me Up. 
A fesztivál harmadik napján a holland Armin van Buuren fellépésén már 70 ezren tomboltak a becslések alapján, de a szervezők várakozásai szerint David Guetta vasárnap esti, lapzártánk utáni koncertje ennél is több látogatót vonzott a Kolozsvár Arénába.
A nagy számok a fesztivál egészét végigkísérték, hiszen amint arról korábban már beszámoltunk, már csütörtök délben ezrek álltak sorban a sétatéri beléptetőpontok előtt, hogy átvehessék a karkötőket. A várost egész hétvégén megtöltötték a fesztiválozók csapatai, akik napközben a koncerthelyszínek és a sátortábor között ingáztak, sok külföldi is érkezett, akik napközben városnézéssel töltötték el idejüket.
Árnyoldalai is voltak azonban a rendezvénynek, egy 25 éves nagybányai fiatalember, aki részt vett a fesztiválon, péntek hajnalban felakasztotta magát. Holttestét péntek reggel fedezték fel egy belvárosi udvaron.


A fiatalember untoldos karkötőt viselt, teste mellett pedig több üres sörös dobozt találtak. A fesztivál első napján egyébként két lopást jelentettek, a rendőrök pedig kilenc fiatalt állítottak elő kábítószer-birtoklás miatt. A Kolozsvár 2015 – Európa Ifjúsági Fővárosa projekt legnagyobb rendezvényeként és az ország legnagyobb fesztiváljaként megszervezett Untold hétfő hajnalig várta a bulizni vágyókat.

krónika.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek