GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9716 RON
1 dollár = 352.3183 RON
100 forint = 0.0546 RON

Teleki Tanulmányi-közéleti Ösztöndíj

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Idéntõl V-VIII. osztályosok is megpályázhatják!


A Teleki Magyar Ház Kuratóriuma a Teleki Ösztöndíjprogram keretében esztendõrõl-esztendõre ösztöndíjjal igyekszik felhívni a figyelmet legkiválóbb fiataljainkra. A 100 eurónak megfelelõ összegû egyszeri tanulmányi-közéleti ösztöndíj anyagi hátterét továbbra is közösségünk adományai biztosítják, idéntõl azonban nem csak a IX-XII., hanem az V-VIII. osztályos diákok is megpályázhatják!

Az ösztöndíjpályázatra olyan Nagybányán a Németh László Elméleti Líceumban, vagy a Nicolae Iorga Általános Iskolában magyar nyelven tanuló fiatalok jelentkezését várjuk, akik a 2015/ 2016-ös tanév kiváló diákjai, s nem csak tanulmányi eredményeik tekintetében, hanem iskolán kívül, egyházi szervezetekben, egyesületekben, a mindennapokban is példát mutatnak közösségüknek!

Pályázati adatlap beszerezhetõ a Teleki Magyar Házban, vagy letölthetõ az intézmény honlapjáról. Az adatlapot (amelyet egyházainkhoz, valamint az érintett tanintézetekhez is eljuttatunk), a pályázó diák tölti ki és röviden az osztályfõnök, az iskola igazgatója vagy aligazgatója, valamint még legalább egy ajánló személy (pl. lelkipásztor, közéleti személyiség, valamely egyesület vezetõje stb.) is véleményezi.

A pályázatokat a Ház irodájában kell leadni, április 30., szombat 20 óráig. Határidõn túl érkezõ pályázatokat nem fogadunk el.

Az ösztöndíjak ünnepélyes átadására az idei Teleki Napok keretében kerül sor 2016. május 22-én, az óvárosi református templomban!

Várjuk jelentkezéseiteket!

(Teleki Magyar Ház)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

SÜRGŐS ÉS MEGBÍZHATÓ HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek