GaGa
2024. július 16., kedd Valter napja
árfolyam:
1 euro = 4.9655 RON
1 dollár = 357.7186 RON
100 forint = 0.0545 RON

Teleki Ösztöndíj

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Május 1-ig várjuk a felajánlásokat.


Tizenkettedik alkalommal kerül kiosztásra 2014-ben a Teleki-ösztöndíj. Az elismerést 2003-ban nyújtottuk át elõször, tanulmányi eredményeik tekintetében és az iskolán kívüli közösségi szerepvállalásban is élenjáró IX-XII. osztályos diákoknak.

Az azóta folyamatosan mûködõ támogatási program anyagi hátterét – amelynek keretében a nagybányai és Nagybánya-környéki elsõ (illetve elõkészítõ) osztályosok is rendszeres könyvajándékban részesültek – 2005-tõl a nagybányai magyar közösség biztosítja. Vállalkozóknak, politikusoknak, önkormányzati tisztségviselõknek, magáncégeknek és egyházközségeknek, neves és névtelen jóakaróknak köszönhetõ, hogy az elmúlt években minden tavasszal maradéktalanul átnyújthattuk az ösztöndíjakat, és minden februárban elsõ osztályosaink is megkaphatták könyvajándékaikat.

Hogy idén is kioszthassuk a támogatást, továbbra is szükség van mindannyiunk segítségére. Kérjük, legkésõbb 2014. május 1-ig jelezzék támogatási szándékukat és a felajánlott összeget személyesen, vagy a Ház telefonszámain. Az ösztöndíjak átadására az idei Teleki Napok keretében, május 8-11. között kerül sor. Segítsenek, hogy segíthessünk!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Brown Jó nap, Jelenleg Párizsban, Franciaországban vagyok, és azt szeretném ajánlani mindenkinek, (...)

Komoly és megbízható ajánlat Szia, nehéz anyagi helyzetben van? Sürgősen pénzre van szüksége projektjei (...)

Megfizethető hitel ajánlat Nehéz anyagi helyzetbe került, és nem tudja, hová forduljon, mert a bank valamilyen okból (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek