GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Tehetséges fiataljaink tárlata a Teleki Magyar Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kis zárókiállítás keretében mutatják be a szülõk és az érdeklõdõ közönség számára alkotásaikat azok a diákok, fiatalok, akik az elmúlt két hónap folyamán részt vehettek a Teleki Magyar Ház keretében szervezett „GENIUS LOCI” Képzõmûvészeti Tehetségsegítõ Mûhely tevékenységeiben. A tárlatmegnyitóra június 12-én, pénteken 17.00 órai kezdettel kerül sor, a Teleki Házban.


Az eseményt az ugyancsak középiskolás Koncsárd Balázs zongorajátékaszínesíti. 

A március 21 – május 30. között, szombat délelõttönként lezajlott tehetségsegítõ mûhely keretében a rendszeres grafikai-festészeti oktatás és gyakorlatok mellett mûteremlátogatásra, a nagybányai Mûvészeti Múzeum régi és kortárs képzõmûvészeti gyûjteményének megismerésére, kortárs képzõmûvészekkel való megismerkedésre is lehetõséget biztosítottunk a résztvevõ fiataloknak. A program vezetõi Deák Orsolya és Gyõri Kinga képzõmûvészek voltak, megvalósulását pedig az Erdélyi Tehetségsegítõ Tanács és a Teleki Magyar Ház Társaság együttmûködésének, valamint az Emberi Erõforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztõ Intézet és az Emberi Erõforrás Támogatáskezelõ által meghirdetett NTP-HTP-M-14-0005 kódszámú pályázati támogatásnak köszönhetjük.

A jövõ heti tárlatmegnyitóra szeretettel várunk mindenkit!

Teleki Magyar Ház

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek