GaGa
2024. július 21.,  Dániel napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Sorina Pintea melletti szimpátiatüntetést tartottak Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A kenőpénz elfogadásának gyanúja miatt előzetes letartóztatásban levő Sorina Pintea melletti szimpátiatüntetést tartottak csütörtök este a nagybányai igazságügyi palota épülete előtt.


A megmozduláson több mint 200-an vettek részt. A résztvevők között volt a Máramaros megyei kórház - amelynek az egykori egészségügyi miniszter menedzsere volt - több alkalmazottja, családtagok, Pintea barátai, ismerősei, illetve a kórház volt páciensei is.

Ott volt a megmozduláson Sorina Pintea férje,Ovidiu Goga is, aki azonban nem kívánt nyilatkozni az újságíróknak. Azt mondta, az üggyel kapcsolatos mondanivalóját megosztotta egy Facebook-bejegyzésben. A csendes tüntetés résztvevői táblákat emeltek a magasba a volt egészségügyi minisztert támogató üzenetekkel. A megmozdulás rendbontás nélkül zajlott. A vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt előzetes letartóztatásban levő Sorina Pinteát előbb hétfőn, majd kedden is bekísérték a rendőrségi fogdából a kórházba.

A volt egészségügyi miniszter egészségi állapotának rosszabbodására hivatkozva kérelmezte ezt. A médiában megjelent felvételek tanúsága szerint Pinteát megbilincselve vitték be a kórházba.

(transindex, agerpres)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek