GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Rakétákkal lövik Izraelt

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Gázai övezetből a tavalyi Erős szikla hadművelet óta először rakétákkal lőtték kedd este Izraelt – jelentette az izraeli tízes kereskedelmi tévécsatorna esti híradása.


Az ország déli, a gázai övezettel szomszédos részén és Asdódban kilenc hónap után újra megszólaltak a légvédelmi szirénák, de az első értesülések szerint nincsenek sebesültek vagy anyagi kár. A területet a Reuters beszámolója szerint egy rakéta érte.

A hadsereg illetékesei szerint az utóbbi napokban nem voltak előzetes riasztások, amelyek felkészítettek volna a lövedékre. Egyelőre nem világos, hogy szerdán megkezdődik-e a tanítás a veszélyeztetett településeken.

A Gázai övezetet uraló Hamász elleni tavaly nyári Erős szikla hadműveletet lezáró tűzszünet óta nem csapódtak be gázai rakéták izraeli területen.

Or Heller, a tévé katonai szakértője szerint az övezetben egymással és a Hamásszal harcban álló különböző radikális iszlamista szervezetek vitája miatt lőhették Izraelt, de az efféle lövedékek útnak indítását a Hamász mindeddig sikeresen megakadályozta.
Egyelőre egyik Gázában működő szervezet sem vállalta a felelősséget a támadásért.

nol.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek