rmdsz
2024. október 26., szombat Dömötör napja
árfolyam:
1 euro = 4.9732 RON
1 dollár = 0.0477 RON
100 forint = 1.2311 RON

Ps:alter lemezbemutató koncert a Teleki Magyar Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Másfél év kihagyás után ismét a nagybányai közönség elé lép


A Ps:alter zenekar, a Teleki Magyar Házban mutatják be legújabb lemezüket. Az esemény különlegességét nemcsak a hosszú várakozás adja, hanem az is, hogy a zenekar a zsoltárok szövegeinek átdolgozásával, és kortárs zenei műfajokkal való fúziójával hoz létre egyedi zenei élményt.
A koncerten Székely Erika (vokál), Székely Norbert (billentyűs hangszerek, vokál), Benedek Balázs (szaxofon), Kurta József (gitár), Dénes Károly (basszusgitár) és Moldován Balázs (dobok) fogják színpadra vinni a zenekar modern, mégis hagyományőrző hangzásvilágát. A zsoltárok adaptálásáért Brassai Zsombor felel, aki friss megközelítésben mutatja be a zsoltárok szövegeit, amiket Varga Boglárka olvas fel, segítve ezzel a közönség számára a zsoltárok mélyebb megértését.
A ps:alter célja nem más, mint a zsoltárok szövegének újragondolása és ezek megszólaltatása modern zenei köntösben. Az együttes elkötelezetten vallja, hogy zenéjük nem csupán szórakoztatás, hanem egyfajta „igehirdetés”, mely a szövegek és a zene összefonódásán keresztül mélyebb spirituális üzenetet közvetít a hallgatók felé.
Ez az este tehát nemcsak egy zenei élményt, hanem egy lelki utazást is ígér mindazoknak, akik ellátogatnak a Teleki Magyar Házba.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

ADOMÁNYOZOK A nevem Rizzo Tecla, olasz származású, és Franciaországban élek.Súlyos betegségben (...)

Mindenféle kölcsön mindenki számára Európában Jó napot kívánok, Egész Európában kínálunk kölcsönt 2000 eurótól 1 000 000 euróig. (...)

IMPRUMUTUL DE BANI VA OFER OPPORTUNITATI PENTRU OFERTE DE IMRUMUTURILE DE BANI, DE INCREARE SI LEGALE (SATISFUT SAU (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
rmdsz
banyavidek