GaGa
2024. július 22., hétfő Magdolna napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Apám megmondja - Ne hagyd ki a nevettető Maksa-előadást!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Még kaphatók jegyek Maksa Zoltán, a legendás humorista vadonatúj önálló estjére. November 13-án 18 órai kezdettel ugyanis Nagybányán a Bábszínház termében, november 14-én pedig Máramarosszigeten, 19 órától a Kultúrpalotában lép fel a Magyar humor immár több évtizede koronázatlan királya és a legnevettetőbb híradósa.


Maksa Zoltán a legfrisebb, Apám, megmondja! című műsorának keretében egy egyszerű parasztfiú bőrébe bújik. Így, a szokásos közérthető, trágárságtól és politikától mentes módon mesél hétköznapjainkról, személyes élményeiről, s próbálja a humor nyelvén láttatni életünk még mindig meglévő vidám pillanatait...

A megújulásra mindig képes humorist munkásságát a humor-szakma már a saját Nobel-díjával, a Karinthy-gyűrűvel is elismerte. Pályája előadóként az 1990-es Humorfesztiválon indult, ahol az egyik fődíjat is sikerült elnyernie. Aztán következett 1991-ben az éveken keresztül rendszeresen jelentkező Maksa-híradó, mellette és utána pedig rengeteg tévés és rádiós műsor és számtalan fellépés.

Tehetségét mutatja, hogy sok kortársával ellentétben nem dobta be a törölközőt, amikor kitört a stand up őrület, hanem panaszkodás és fanyalgás helyett képes volt alkalmazkodni az új trendhez. Így lehet korunk egyik legnagyobb stand up komikusa, akit a fiatal üstökösök is tisztelnek, elismernek.

A stand-up estre egy felnőttjegy ára 20 lej, nyugdíjasok és diákok 15 lejes áron válthatnak jegyet Nagybányán a Teleki Magyar Házban és az RMDSZ irodájában. Máramarosszigeten az RMDSZ irodájában, a Református Esperesi Hivatalban, az LTT Halo üzletében.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek