GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9729 RON
1 dollár = 354.1460 RON
100 forint = 0.0547 RON

Németh László Napok

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Németh László Elméleti Líceum Diáktanácsa által szervezett Németh László Napok június 6-10. között zajlottak. A rendezvény során a diákok próbára tehették szellemi-, fizikai képességeiket ügyességi versenyeken és sportbajnokságokon.


Ezen a héten a tanulók a megszokott 20 perc helyett, egy 30 perces szünetnek örülhettek, amelyben lezajlottak a diáktanács versenyei és játékai. A hétfői nap eseménye az Egy perc és nyersz ügyességi játék volt, amely során 3 fős csapatokban 1 perc alatt kellett feladatokat teljesítsenek a gyerekek. Kedden a sportkedvelők mutathatták meg képességeiket a ping-pong és foci bajnokság keretein belül. A következő napon 5 fős csapatok kincskeresésen vettek részt, ahol különböző próbájat kellett kiállniuk a kincshez való eljutáshoz. A csütörtök a Pindúr-pandúr nap volt, a 0-4 osztályos kisdiákok napja, akiket lombikfestéssel szórakoztattak a diáktanács tagjai. A pénteki díjkiosztón a dobogós csapatok, diákok értékes díjakat nyerhettek, érmektől és édességektől fülhallgatókig. A Németh László Napokat egy karaoké est zárta,amely minden licista számára kellemes kikapcsolódás volt egy mozgalmas hét után.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

hitel Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági (...)

hitel Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek