GaGa
2024. július 19., péntek Emília napja
árfolyam:
1 euro = 4.9692 RON
1 dollár = 360.6045 RON
100 forint = 0.0544 RON

Megkezdődött a jegyértékesítés az augusztus közepére tervezett Double Rise fesztiválra

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Idén augusztus közepén szervezik meg a járványügyi szabályok betartásával a Double Rise fesztivált a Fehér megyei Torockón. Az 5. alkalommal tartandó rendezvénysorozat, amelyre mától válthatók jegyek és bérletek, továbbra is megőrzi összművészeti jellegét – mondta el a Krónikának Gazdag Balázs főszervező. A Double Rise-on kizárólag beoltott személyek vehetnek részt, a tavaly megvásárolt bérletek idén érvényesíthetőek.


Mától vásárolhatók úgynevezett „early bird” jegyek és bérletek a Fehér megyei Torockón tartandó Double Rise fesztiválra, amely tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt. Az augusztus 12–14. között szervezendő esemény az előző évekhez hasonlóan a hagyományos és alternatív zenei, kulturális programok fúziója lesz – nyilatkozta lapunknak Gazdag Balázs főszervező.

A fesztiválra a hatályos járványügyi rendelkezések betartásával kerül sor, a programokon csak beoltott személyek vehetnek részt, gyorstesztek és más igazolások nem érvényesek – írták közösségi oldalukon a Double Rise szervezői.

Mint felhívták a figyelmet, a napijegyek és bérletek mától vásárolhatóak az Eventim.ro hálózatában 149 lej értékben, a fesztiválra belépők száma korlátozott a járványügyi adatok függvényében. A tavaly megvásárolt bérletek idén, illetve jövőben is érvényesíthetőek. „Az 5. Double Rise fesztivál is megtartja a már korábban követett irányt, a hagyományos népzenei vonal az alternatív rockzenével ötvöződik az idei programokban. A kínálatban irodalmi, színházi, valamint közéleti jellegű események is szerepelnek, a nagyszínpadon a tervek szerint neves magyarországi és erdélyi előadók lépnek fel, a folkudvar is erős pillére lesz a fesztiválnak” – mutatott rá Gazdag Balázs.

Mint sorolta, idén kötetlenebb utcazenei helyszín, valamint éjszakánként bulisátor is várja a fesztiválozókat. Cél, hogy a fesztivál három napján karneváli hangulatot teremtsenek a Székelykő lábánál fekvő, festői szépségű Torockón, ahol a mondás szerint kétszer kel fel a nap – tette hozzá a főszervező.

Az előző években olyan neves előadók léptek fel a Double Rise-on, mint Lovasi András, a Kiscsillag együttes frontembere, a Hiperkarma, a Kistehén, a Bohemian Betyars, Ferenczy György és a Rackajam, valamint a népzenei élet több jelentős alakja. A programok között minden évben színházi előadások, kiállítások szerepeltek, illetve szerveztek már slam poetry bajnokságot, valamint komolyzenei koncerteket is. A részletes programot, egyéb információkat a Double Rise fesztivál Facebook-oldalán közlik a szervezők az elkövetkező időszakban.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

Hitel ajánlat Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek