GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Ma szavaz a parlament Ponta mentelmi jogának megvonásáról

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Victor Ponta azt kérte a képviselőház jogi bizottságának ülésén, hogy ma 16 órától hallgassák meg, míg a mentelmi jogának felfüggesztéséről való szavazást kedden tartsák meg. A miniszterelnök elmondta: álláspontját a szavazást megelőzően a plénum előtt fogja kifejteni.


„Azt kértem a jogi bizottságtól, hogy ne késleltessük a dolgok menetét, ha lehetséges ma hallgassanak meg, és kedden szavazzon a plénum. A bizottság egyhangúan elfogadta a javaslatomat. Nincs dossziém, amit tanulmányozzak, és ügyvédre sincs szükségem. Jövök, és elmondom az álláspontomat” – fogalmazott a kormányfő. Ponta szerint senkinek nem jó az időhúzás, majd hozzátette: 16 óráig nem kívánja kommentálni az ügyet. 

A DNA pénteken kezdeményezett bűnvádi eljárást kezdeményez a miniszterelnök ellen, akit ügyvédi minőségében 17 rendbéli okirat-hamisítással, folytatólagosan elkövetett adócsalásban való bűnrészességgel, pénzmosással, miniszterelnökként pedig három rendbéli érdekkonfliktussal gyanúsítanak, amiből egy folytatólagosan elkövetett.

transindex.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek