GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

LMP: a kormány célja kizárólag a földszerzés

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az LMP szerint a kormány egyedüli célja a földszerzés, és nem az egységes vagyonkezelés az állami földeket érintő törvények módosításával.


Sallai R. Benedek, a párt országgyűlési képviselője erről azt követően számolt be sajtótájékoztatóján, hogy kedd délután a Jobbik képviselőjével együtt egyeztetésen vett részt a Földművelésügyi Minisztériumban a kormány előterjesztéséről, amelynek zárószavazását korábban a kétharmados támogatás hiányában halasztotta el az Országgyűlés.

A politikus elmondta: a tárca éppen a támogatható javaslatokat hagyná el az előterjesztéséből, például egyes honvédségi területek átsorolását a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez.

A jogszabály részei lehetnek viszont a természetvédelem szempontjából kétséges passzusok, azok, amelyek a nemzeti parki, védett területek vagyonkezeléséről szólnak – hangsúlyozta.

Kijelentette: az LMP csak akkor tartja támogathatónak az előterjesztést – amelyen a törvényalkotási bizottság még változtathat -, ha növekednek a nemzeti park vagyonkezelésében lévő területek, és a nemzeti parkok megőrizhetik gazdasági önállóságukat.

hir24.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek