GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9716 RON
1 dollár = 352.3183 RON
100 forint = 0.0546 RON

Kovács Péter: hiszek abban, hogy a nagybányai közösség a fiatalítás és a nyitás mellett dönt az előválasztás során

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

,,Megújult erővel és bizonyított tapasztalattal rendelkező jelöltjeink vannak, akik hitelesen képviselik a nagybányai magyar embereket és eredményekre törekvő elképzeléseik vannak a közösség jövőjét illetően” – nyilatkozta Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető elnöke, és üdvözölte azt a döntést, amely szerint a nagybányai magyarság - 26 év óta első alkalommal - nyílt, urnás előválasztással alakíthatja ki a helyi tanácsos-jelöltek listáját.


Az ügyvezető elnök szerint, a Szövetségben egy évvel ezelőtt meghirdetett újratervezés jegyében az idei önkormányzati választáson induló jelöltek egyharmada új ember, a listánkon kétszer több fiatal és nő szerepel majd a négy évvel ezelőttiekhez képest.

,,Ezt az elvet a nagybányai lista is jól tükrözi, amely azt bizonyítja, a fiatalok nem fordultak el a közélettől, hanem aktívan hozzá akarnak járulni a közösség fejlődéséhez” – mondta el, majd hozzátette: üdvözli a nagybányai helyi szervezet elnökségi döntését, és gratulál Vida Noémi elnöknek az előválasztás megszervezéséhez, amely keretében a városban 5 helyszínen lehet szavazni.

,,Hiszek abban, hogy a nagybányai közösség a fiatalítás, nyitás mellett dönt, és arra buzdítok minden lakost, hogy 2016. április 10-én vegyen részt az RMDSZ előválasztásán” – hangsúlyozta Kovács Péter.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

SÜRGŐS ÉS MEGBÍZHATÓ HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek