GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9729 RON
1 dollár = 354.1460 RON
100 forint = 0.0547 RON

Köszönjük a bizalmat, folytatjuk új lendülettel!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Választások utáni köszönet és kiértékelő:


Köszönjük a bizalmat, folytatjuk új lendülettel!

„A már lassan végleges eredmények tükrében elmondhatjuk, hogy a nagybányai magyar közösség megőrizte képviseletét a városi és megyei önkormányzatban, újabb négy év áll előttünk arra, hogy képviselőink jobban teljesítsenek, és többet bizonyítsanak” – nyilatkozta ma reggel Kovács Richárd, a nagybányai helyi önkormányzat képviselője. A fiatal politikus felhívta a figyelmet arra, annak ellenére, hogy nem sikerült megnövelni a 2 helyi tanácsosi mandátum számát, a nagybányai magyarság ismételten bebizonyította, hogy fontos tényező marad a város sorsát illető döntésekben.

„Köszönettel tartozunk annak a 4.267 nagybányai lakosnak, aki bízott bennünk, és június 5-én a RMDSZ nagybányai önkormányzati jelöltjeire szavazott. Ismételten megköszönöm a 807 nagybányai magyarnak és a támogatóknak, akik eljöttek április 10-én az RMDSZ előválasztásra, és külön köszönet annak a 489 nagybányainak, aki szavazatával első helyre rangsorolt az önkormányzati jelöltlistán. Ugyanakkor köszönet az RMDSZ nagybányai szervezete elnökségének, Vida Noémi elnöknek és a teljes kampánystábnak, főleg azoknak, aki türelmesen dolgoznak, feláldozva szabadidőt, családi programokat, pihenési vagy szórakozási lehetőséget. Köszönöm a lelkes önkéntes csapatunknak, és kiemelten megköszönöm annak a három önzetlen, lelkes, kitartó és sokszor megbocsájtó személynek a kampánystábból, aki éjt nappallá téve végig ott állt mellettem vagy mögöttem. Ők nem voltak reflektorfényben, de a munkájuk mindig ott volt, és remélem ezentúl is ott lesz! És külön köszönöm Pap Zsolt István kollégámnak, bajtársamnak, akinek bár mandátuma 283 szavazaton múlott, mégis számítok tanácsaira, ötleteire a továbbiakban”– hangsúlyozta Kovács Richárd.

A választási eredményekre utalva, az önkormányzati képviselő nyilatkozatában kitért arra is, hogy a csökkenő szavazási részvétel mellett is az RMDSZ nagybányai szervezete néhány szavazattal többet kapott, ami azt igazolja, hogy választók nem távolodtak el a Szövetségtől, a jelöltek megkapták a munka folytatásához szükséges bizalmat, támogatást.

,,Ez rendkívül megtisztelő számunkra és csakis a munkára és kitartásra ösztönöz bennünket. Úgy gondolom, nincs okunk a csüggedésre, bízom abban, hogy a következő négy év munka meghozza majd a gyümölcsét. Esélyt és bizalmat kaptunk a nagybányai magyaroktól, folytatjuk a munkát, az építkezést, a megújulást – közösen, erősebben. Köszönjük, Nagybánya” − összegzett Nagybánya önkormányzati képviselője.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

hitel Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági (...)

hitel Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek