GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Kósa szerint ötmillió ember van úton Európa felé

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Becslések szerint ötmillió ember van úton Európa felé, akiknek a döntő többsége gazdasági bevándorló, nem politikai menekült, amíg ez a nyomás le nem zárul, csak kényszerintézkedéseket hozhatunk - mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes elnöke a Magyar Hírlapnak a déli határra tervezet határzárról.


A politikus beszélt arról is, hogy a bevándorlók átlagosan három napot tartózkodnak nálunk, naponta fejenként négyezer-háromszáz forintba kerülnek a költségvetésnek. Tavaly 42 700-an jöttek, az idén eddig 57 ezren, ez ebben az évben 1,5 milliárd forint kiadást jelent, ami az év végére lényegesen több lesz. 

A lap pénteki számában megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy az intézkedések harmonizálnak-e az uniós joggal és a nemzetközi szerződésekkel, Kósa Lajos kijelentette: ugyanazt tesszük, mint a nyugat-európai országok.

Ezen felül a határőrizeti beruházások is pénzbe kerülnek - tette hozzá. Egyértelmű tehát, hogy Magyarországnak lépnie kell - mondta.

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek