GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Korlátozhatják a teraszok működését

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nelu Tătaru egészségügyi miniszter beismerte, hogy a koronavírus-esetek száma alakulásának függvényében sor kerülhet bizonyos korlátozásokra a vendéglők, kávézok és bárok teraszainak működése területén.


A Iaşiban tartózkodó miniszter kifejtette, hogy a szükségállapotot követően meghozott lazító intézkedéseket a vendéglátóipari munkáltatói szövetségek is jóváhagyták, a teraszok tulajdonosainak pedig be kellene tartaniuk azokat.

Arra a kérdésre, hogy számításba veszi-e azon intézkedés elfogadását, amely előírja, hogy a teraszok este 10-kor be kell hogy zárjanak, a miniszter leszögezte, hogy a helyzet alakulásának függvényében lehetnek bizonyos korlátozások, bár a kormány nem szeretne korlátozó intézkedéseket bevezetni. Rámutatott, hogy amikor a lazító intézkedéseket meghozták, kidolgozták a teraszok működésének feltételeit is, amelyeket az érintettek vállaltak, és kötelesek betartani. Amennyiben nem tartják be, még szigorúbb ellenőrzések következnek - szögezte le.

(transindex.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek