GaGa
2024. július 25., csütörtök Kristóf, Jakab napja
árfolyam:
1 euro = 4.9704 RON
1 dollár = 355.8616 RON
100 forint = 0.0548 RON

Kommandósok rohanták le az aluljárót a Corvin-negyednél

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kommandósok és civil ruhás nyomozók rohanták le kedden este a fővárosi Corvin-negyed metróaluljáróját. A hírek szerint csak egy bejelentést ellenőriznek, egy gázpisztolyos ismeretlen miatt hívhatták őket – számolt be róla az origo.hu.


Egy szemtanú beszámolója alapján 15-20 rendőr vehetett részt a rajtaütésnek tűnő akcióban. Sajtóhírek szerint egy embert a felszínen tepertek le, egy kommandós egység pedig a mozgólépcsőn rohant le.

A villamosmegállóban és az Üllői úti kereszteződésben eközben legalább 6-7 rendőrautó állt keresztben. Nem megerősített értesülések szerint a BRFK bűnügyi bevetési csoportja is a helyszínen van.

A BRFK sajtóügyelete azt közölte az Origó megkeresésére, hogy egy bejelentést ellenőriznek a rendőrségi egységek, valamilyen konfliktus történt az aluljáróban, melynek során egy gázpisztoly is előkerült. Az elfogás hírét ugyanakkor nem tudták megerősíteni, sőt, az eddigi állás szerint a pisztollyal fenyegetőző ismeretlent sem találják.

(hirado.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Sürgős és megbízható, megfizethető kamatozású hitelre van szüksége Sürgős és megbízható, megfizethető kamatozású hitelre van szüksége? Miért nem fordul (...)

ULYSESSCARUSO@GMAIL.COM Sürgős és megbízható, megfizethető kamatozású hitelre van szüksége? Miért nem fordul (...)

ÚJ Őszinte HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek