GaGa
2024. július 16., kedd Valter napja
árfolyam:
1 euro = 4.9700 RON
1 dollár = 352.8944 RON
100 forint = 0.0545 RON

Használhatja az „összefogás” szót az MSZP vezette szövetség

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Bűncselekmény hiányában elutasította Szepessy Zsoltnak, az Összefogás Párt (ÖP) elnökének az „összefogás” szó használata miatt tett feljelentését a Fővárosi Főügyészség.

Szepessy Zsolt február 10-én tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen „név-, szlogen- és védjegylopás, valamint az ezekkel összefüggő választási csalás miatt".

A pártelnök kifogásolta, hogy az MSZP-Együtt-PM-DK-MLP szövetség is az „összefogás" szót használja választási kampányában.

Az ÖP elnöke feljelentésében azt írta, az „összefogás" név a magyar politikai életben az elmúlt öt évben jól bejáratott védjegy, szlogen, amely egyértelműen az Összefogás Párthoz kötődött, a választók ezen a néven tudják azonosítani a pártot és tevékenységét. A feljelentés szerint az ÖP jelentős összegeket költött nevének, szlogenjének, védjegyének megismertetésére, ezért az komoly anyagi és szellemi értéket is képvisel.

A Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI érdeklődésére közölte: „az iparjogvédelmi jogok megsértésének vétsége és más bűncselekmények miatt az Összefogás Párt elnöke által tett feljelentést a Fővárosi Főügyészség - mivel a feljelentett cselekmény nem bűncselekmény - elutasította".

Közölték: a feljelentés elutasításának indokait az erről szóló határozatban fejtette ki részletesen a főügyészség.

(hetivalasz.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Brown Jó nap, Jelenleg Párizsban, Franciaországban vagyok, és azt szeretném ajánlani mindenkinek, (...)

Komoly és megbízható ajánlat Szia, nehéz anyagi helyzetben van? Sürgősen pénzre van szüksége projektjei (...)

Megfizethető hitel ajánlat Nehéz anyagi helyzetbe került, és nem tudja, hová forduljon, mert a bank valamilyen okból (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek