GaGa
2024. július 21.,  Dániel napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Három nőt késelt meg éjjel egy férfi Norvégiában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A dél-norvégiai Sarpsborg rendőrsége letartóztatott egy férfit, aki három nőt késelt meg kedd éjjel a város különböző pontjain. Az MTI szerint az egyik áldozat belehalt a súlyos sebeibe.


A támadást követően fegyveres rendőröket vezényeltek az Oslótól durván 70 kilométerre délre lévő város utcáira, a lakosságot pedig arra szólították fel, hogy maradjanak otthonaikban, mivel kezdetben nem tudták, hány elkövetővel kell számolni. A rendőrség később, hajnali fél 2-kor közölte, semmi nem utal arra, hogy a késelést többen követték volna el.

AZ EGYIK ÁLDOZAT FELISMERTE A TÁMADÓT, AKIT SARPSBORG KÖZPONTJÁBAN FOGTAK EL AZ NRK TÉVÉCSATORNA HÍRADÁSA SZERINT. 

Egyelőre nem lehet tudni, miért késelt a férfi, de a Sarpsborg Arbeiderblad című helyi lap megírta, hogy az egyik áldozat férje szerint a késelő házhoz ment. A férj elmondta, tévézés közben hallották, hogy valaki dörömböl az ajtójukon. Amikor kinyitotta, a férfi meg akarta őt szúrni, de neki sikerült a szúrást elkerülnie. A támadó ezután benyomult a lakásukba, és késével megsebesítette a feleségét a karján.


(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek