GaGa
2024. július 17., szerda Endre, Elek napja
árfolyam:
1 euro = 4.9681 RON
1 dollár = 361.0678 RON
100 forint = 0.0544 RON

Főtér Fesztivál 2014 - Nagybányai Magyar Napok

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A 2014-as Főtér Fesztivál szervezői szeretettel várják Nagybánya és a környék magyarságát, szeptember 19-21-én Nagybánya történelmi főterére. Legyünk ismét együtt, szórakozzunk együtt.


Civil mozgalom és az önkéntesség jegyében nagybányai civil szervezetek képviselői több hónapos munka után szeptemberben kilnecedik alkalommal is megszervezik a közkedvelt Főtér Fesztivált. A nagybányai üzletemberek, cégek és magánszemélyek által lelkesen támogatott rendezvénysorozat idén is sok meglepetéssel, szórakoztató kulturális programmal várja Nagybánya magyarságának apraját nagyját. A szervezők idén is bevonulást terveznek a térre, amellyel a színességet a forgatagot és a látványt szeretnék aláhúzni – valamint a tér megtöltését érzékeltetni.

2006-ban a Főtér Fesztivál mint Nagybányai Ifjúsági Napok indult útjára, majd 2008-tól a szervezők úgy döntöttek, hogy szinte minden korosztály érdemes megszólítani, hiszen a magyarság legnagyobb kültéri szórakoztató és kulturális rendezvénysorozatáról van szó.

A közösségépítés és a minél átfogóbb és nagyobb részvétel céljából 2010-ben intézményesedett a szervezés és létrejött a Főtér Fesztivál Egyesület. Ezután is a szervezőcsapat a helyi civil szervezetek csoportok képviselőiből állt össze, a mozgalmi jeleget megtartva az önkéntesség és a minőségi szórakoztatás elve alapján. 2012-től már Nagybányai Magyar Napok címszó alatt is zajlik a rendezvény, ezzel is jelezve jellegét, rendeltetését.

További részletek a következő időszakban. Addig is ne feledjék szeptember 19-21-én jó lesz itthon maradni, vagy haza váltogatni, hiszen ezen három nap alatt „Miénk itt a tér”!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

Hitel ajánlat Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek