GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9729 RON
1 dollár = 354.1460 RON
100 forint = 0.0547 RON

FONTOS TUDNIVALÓK A VÁLASZTÁSOKRÓL

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ székházban állandó ügyelet lesz a választás napján, forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen információra van szüksége. Felhívjuk azon kedves választók figyelmét, akik idősek és/vagy betegek, de szállíthatóak és szeretnének elmenni szavazni


Felhívjuk azon kedves választók figyelmét, akik idősek és/vagy betegek, de szállíthatóak és szeretnének elmenni szavazni, hogy gépkocsikkal rendelkezésükre állunk. Az RMDSZ telefonszámai a következők: 0262 216 593 vagy 0262 217 103.

A szavazáskor legyen Önnél a személyi igazolványa (carte de identitate sau buletin de identitate). Útlevéllel nem lehet szavazni!

A szavazókörzetben három szavazólapot fog kapni (polgármesterjelölt, helyi tanácsosjelöltek, megyei tanácsi jelöltek szavazólapját). Az RMDSZ jelöltjei két szavazólapon szerepelnek (a helyi tanácsosjelöltek, illetve a megyei tanácsosjelöltek lapján, a 4. oldalon, az 5. helyen).

Vigyázzon, hogy ne pecsételjen egynél több négyzetbe, mert akkor érvénytelen lesz a szavazata. Fontos, hogy a tulipános négyzeten belül üsse a pecsétet.

 

  • Beteg vagy mozgásképtelen szavazók esetében, írott kérés alapján, a szavazókörzet elnöke elrendelheti a mozgóurna használatát, amennyiben teljesülnek a következő feltételek:
    1. A mozgóurna igénylést ahhoz a szavazókörzethez kell benyújtani ahová a mozgasáképtelen szavazó igényli azt, azzal a feltétellel, hogy állandó vagy ideiglenes lakhelye azon a településen legyen ahol a szavazókörzet is található
    2. Az írott kéréshez mellékelni kell a betegséget vagy mozgásképtelenséget igazoló orvosi dokumentumok másolatát (Figyelem! Nem kötelező tartalmaznia a "netransportabil" kifejezést)
    3. Az írott kérésnek tartalmaznia kell az igénylő nevét, személyi számát, állandó vagy ideiglenes lakhelyét, személyi igazolvány adatait, valamint a dátum és az aláírás eredetiben kell szerepeljen. 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

hitel Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági (...)

hitel Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek