ET
2024. október 26., szombat Dömötör napja
árfolyam:
1 euro = 4.9732 RON
1 dollár = 0.0477 RON
100 forint = 1.2311 RON

Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nagybányán megrendezésre kerül a Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle, amely október 5-én és 6-án várja az érdeklődőket változatos filmprogramokkal. A két napos rendezvény során különböző műfajú magyar filmek kerülnek bemutatásra, beleértve thrillereket, rajzfilmeket, animációs dokumentumfilmeket és vígjátékokat.


A fesztivál október 5-én, szombaton 20:00 órakor Tóth Barnabás Mesterjátszma című thrillerével indul.

Október 6-án, vasárnap a program reggel 10:00 órakor kezdődik, amikor Fazakas Kinga és M. Tóth Géza Bogyó és Babóca 6. - Csengettyűk című rajzfilmje szórakoztatja a legkisebbeket. Ezt követően, 11:30-tól a klasszikus mesefilm, Sárkány és papucs kerül vetítésre, Dargay Attila és Hernádi Tibor alkotása.

A délutáni programban 16:00 órakor Csáki László Kék Pelikan című animációs dokumentumfilmje kerül bemutatásra, amely sajátos stílusával és különleges témájával vonzza a közönséget. A fesztivál zárófilmje 18:00 órától Breier Ádám vígjátéka, Lefkovicsék gyászolnak, amely humoros és érzelmes pillanatokkal tarkítva zárja a rendezvényt.

A filmvetítésekre a belépés díjtalan, így minden érdeklődőt szeretettel várnak. További információk és részletek a fesztivál honlapján, a filmtettfeszt.ro oldalon találhatók.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

ADOMÁNYOZOK A nevem Rizzo Tecla, olasz származású, és Franciaországban élek.Súlyos betegségben (...)

Mindenféle kölcsön mindenki számára Európában Jó napot kívánok, Egész Európában kínálunk kölcsönt 2000 eurótól 1 000 000 euróig. (...)

IMPRUMUTUL DE BANI VA OFER OPPORTUNITATI PENTRU OFERTE DE IMRUMUTURILE DE BANI, DE INCREARE SI LEGALE (SATISFUT SAU (...)

adj fel hirdetést
Noileg
ET
GaGa
Reklam
Reklam
rmdsz
banyavidek