GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Fidesz: Ha az MSZP-n múlik, már nyugdíj sem lenne

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Korózs Lajos az öregségi nyugdíjminimum emelését indítványozta. A Fidesz-frakció szerint "teljesen mindegy, miket ígérget Korózs Lajos a nyugdíjasoknak", mert ha rajta és a szocialistákon múlik, ma már nyugdíjuk sem lenne az időseknek.


Előzőleg Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának MSZP-s alelnöke a többi között az öregségi nyugdíjminimum 28 500 forintról negyvenezer forintra emelését javasolta.
A Fidesz-frakció közleményében erre úgy reagált: a szocialisták IMF-hitel nélkül már a nyugdíjakat sem tudták volna fizetni, mert "a nyugdíjkasszát az összeomlás szélére taszították".
A szocialisták az idősektől elvettek egyhavi nyugdíjat, vizitdíjat és kórházi napidíjat akartak velük fizettetni, meg akarták adóztatni a nyugdíjakat, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére az áram árát - sorolták a kormánypártiak.


Ezzel szemben a 2010-es kormányváltás óta minden évben nyugdíjemelés volt, az alacsony inflációnak köszönhetően nőtt a nyugdíjak értéke, csökkent a rezsi és a gyógyszerek ára, emellett több és korszerűbb a férőhely az idősgondozásban -  emlékeztet a Fidesz. 

magyarhirlap.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek