GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Ezt kell kitölteni, ha el szeretnénk hagyni éjszaka otthonunkat

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Hétfőtől 23 óra és 5 óra között csak munkavégzés, orvosi ellátás vagy gyógyszerbeszerzés, gyerek, idős/beteg személy gondozása vagy a családban történt haláleset miatt hagyhatják el lakhelyüket az állampolgárok, és a lakhelyelhagyás indokát meg kell jelölniük az egyéni felelősségvállalási nyilatkozatban - közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).


A GCS közzé is tette szombaton mind a felelősségvállalási nyilatkozat, mind a munkáltatói igazolás modelljét.

A nyilatkozatban kötelező módon fel kell tüntetni az éjszakai lakhelyelhagyás okát, amely a következő lehet: munkavégzés; halaszthatatlan orvosi ellátás, amely távkonzultációval nem oldható meg; gyógyszerbeszerzés; gyerekek vagy idős/beteg személyek gondozása, elkísérése; haláleset a családban. A munkáltatói igazolásban kötelező módon fel kell tüntetni a munkavégzés helyének pontos címét, valamint azt is, hogy az alkalmazott munkaideje kiterjed a 23 és 5 óra közötti intervallumra. Az egyéni felelősségvállalási nyilatkozat, valamint a munkáltatói igazolás modellje letölthető a stirioficiale.ro honlapról is.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek