GaGa
2024. július 16., kedd Valter napja
árfolyam:
1 euro = 4.9700 RON
1 dollár = 352.8944 RON
100 forint = 0.0545 RON

Erdélyi turnén a Kistehén zenekar

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Erdélyi turnéra indul a magyarországi Kistehén zenekar – első állomásuk Nagyvárad, ahol kedden 20 órától koncerteznek a Moszkva Kávézóban.


A turné során az underfround pop rock együttes március 5-én Kolozsváron a The Shelterben, 6-án Marosvásárhelyen a Jazz and Bluesban, 7-én Székelyudvarhelyen a G Caféban, 8-án pedig Sepsiszentgyörgyön a Gábor áron tér 14. szám alatt lép fel. A zenekar 2002-ben a Sziget fesztivál dalával debütált, az azóta eltelt 10 évben sok változáson és átalakuláson ment át.

Öt lemezük jelent meg, az Elviszlek magammal című legutóbbin Erdős Virág és Grecsó Krisztián verseit is feldolgozták. Egyre mélyebb és tartalmasabb irányvonalat követve, mégis már-már a hanyagság határán táncoló lazasággal, Kollár Klemencz László utánozhatatlan, egyedi előadásmódjában szólal meg a Kistehén.

A zenekar sokszínűségével a közönség különböző csoportjait és korosztályait is képes megszólítani, ami azonban változatlan, hogy provokatívak, megosztóak, kísérletezőek. A koncertjegyeket a helyszínen 15 lejért lehet megvásárolni.

(kronika.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Brown Jó nap, Jelenleg Párizsban, Franciaországban vagyok, és azt szeretném ajánlani mindenkinek, (...)

Komoly és megbízható ajánlat Szia, nehéz anyagi helyzetben van? Sürgősen pénzre van szüksége projektjei (...)

Megfizethető hitel ajánlat Nehéz anyagi helyzetbe került, és nem tudja, hová forduljon, mert a bank valamilyen okból (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek