GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Elsőfokú árvízriasztás a Túr, Lápos, Fekete-Körös és Fehér-Körös folyón

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Elsőfokú (sárga) árvízriasztást adtak ki kedden a hidrológusok Szatmár és Máramaros megyei folyókra.


Az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) szerint 18 óráig az eddigi és az előrejelzett csapadék következtében nagy hozamú víz árad le a patakokon, lejtőkön és vízfolyásokon, nő a folyóvizek szintje, a vízállás meghaladhatja a készültségi szintet a következő megyék vízgyűjtő medencéjében: a Túr felső folyásán, illetve a középső és alsó folyásának mellékfolyóin, a Lápos felső folyásán, illetve a középső és alsó folyásának mellékfolyóin (Máramaros és Szatmár megye). (agerpres)

UPDATE 10:30: Elsőfokú (sárga), azonnal hatályba lépő árvízriasztást adtak ki kedd délelőtt a hidrológusok a Fekete-Körösre és a Fehér-Körösre. Az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) szerint kedden 16 óráig az eddigi és az előrejelzett csapadék következtében nagy hozamú víz árad le a patakokon, lejtőkön és vízfolyásokon, nő a folyóvizek szintje, a vízállás meghaladhatja a készültségi szintet a következő folyók vízgyűjtő medencéjében: Fekete-Körös felső folyása illetve középső és alsó folyásának mellekfolyói, Fehér-Körös mellékfolyói (Bihar, Arad és Hunyad megye). 

(transindex.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek