GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Elkezdik az oltóanyagok kiszállítását az ország minden megyéjébe

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Vasárnap elkezdik mintegy 36 ezer dózis koronavírus elleni védőoltás kiszállítását az ország minden megyéjébe – tájékoztat a COVID-19 elleni oltással kapcsolatos tevékenységeket koordináló országos bizottság (CNCAV).


A közlemény szerint január 4-étől az összesen 370 központ több mint 90 százalékában elkezdődik az oltás. A megyei közegészségügyi igazgatóságok (DSP) összesítik a hozzájuk tartozó oltóközpontok vakcinaigényét, és

az oltást megelőző napon, 13 óráig elküldik annak a regionális központnak, amelyhez  tartoznak. A regionális raktárközpontok a beérkezett igényeknek/ütemterveknek megfelelően előkészítik a szükséges oltóanyag-mennyiséget és leszállítják azokat a közegészségügyi igazgatóságoknak, illetve az oltási központoknak.

A COVID-19 elleni oltással kapcsolatos tevékenységeket koordináló országos bizottság egy jogi személyiség nélküli, minisztériumközi szerv, amely a kormányfőtitkárság közvetlen alárendeltségében működik.

(kronikaonline.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek