GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Elfogták a férfit, aki korábban túszul ejtette egy busz utasait Ukrajnában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A hatóságok mindenkit kiszabadítottak.


Őrizetbe vették kedden kora este azt a fegyveres férfit, aki túszul ejtette egy busz utasait a nyugat-ukrajnai Luckban - közölte Arszen Avakov belügyminiszter a Twitteren. A tárcavezető közlése szerint

minden túszt épségben kiszabadítottak.

A férfi Makszim Plohojként (Rossz Makszimként) posztolt a közösségi oldalakra, de kiderült: az igazi neve Makszim Krivos. Azt követelte, hogy a korábbi és a jelenlegi politikai vezetők, köztük Petro Porosenko volt államfő, valamint a titkosszolgálatok vezetői egy YouTube-videóban ismerjék el, hogy ők a bűnözők.

Közben az UNIAN hírügynökség jelentette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök teljesítette a túszejtő egyik követelését.

Az államfő közzétett a Facebook-oldalán egy videofelvételt, amelyen orosz nyelven arra kért mindenkit, hogy nézze meg a 2005-ben készült Földakók című amerikai dokumentumfilmet.

A férfi ennek hatására három embert, egy gyereket, egy terhes nőt és egy idős asszonyt szabadon engedett. A túszejtés kedd délelőtt kezdődött.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek