GaGa
2024. július 18., csütörtök Frigyes napja
árfolyam:
1 euro = 4.9692 RON
1 dollár = 360.6045 RON
100 forint = 0.0544 RON

Csúnyán elbántak Vida Ildikóval

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Vida Ildikó megtette, amit már rég meg kellett volna tennie: a NAV elnöke végül csak besétált az Amerikai Egyesült Államok követségére, hogy kikérje a beutazási tilalmát elrendelő iratokat, pontosabban a korrupciós ügyekben való érintettségének bizonyítékait.


Persze elég hamar kiderült, hogy tökéletesen felesleges volt a kirándulásra időt fecsérelnie, mivel nem kapott, nem látott, nem tudott meg semmit. A Hír Tv kamerája elkísérte az adóhatóság elnökét a kis hétfői kalandra, így legalább most már annyit tudunk, hogy az amerikai jogfelfogás szerint - legalább is, amit ebből előadtak a NAV elnökének - Vida Ildikónak kellene bizonyítania, hogy nem érintett semmilyen korrupciós ügyben, és akkor állnának vele szóba vízumügyileg.

Megmondom őszintén, tetszik a feje tetejére fordított eljárási rend, rengeteg lehetőséget látok benne. Például kijelentem, hogy valamennyi magyar állampolgár tartozik nekem 1000 forinttal, és a fordított bizonyítás szellemében követelem, hogy aki nem tudja ennek ellenkezőjét igazolni, azonnal utalja át az összeget a számlámra.  

Egyébként a leggonoszabb az amerikaiak játszmájában, hogy ezzel a létező korrupciós ügyeket is sikerült elmaszatolniuk a Nagy Korrupció Elleni Harcban. 

  •  

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

Hitel ajánlat Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek