GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9716 RON
1 dollár = 352.3183 RON
100 forint = 0.0546 RON

Brüsszeli merényletek: azonosították az elkövetőket

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Egy testvérpárt gyanúsítanak a robbantásokkal.


Brüsszeli terrorcselekmények: ami kedden történt 

9:18 A belga hatóságok azonosították a keddi brüsszeli repülőtéri öngyilkos merényletek elkövetőit: a rendőrség által el-Bakraui néven ismert két fivérről van szó - jelentette szerdán az RTBF belga közszolgálati adó. 

9:09 Poggyászaikba rejtették a robbanószerkezeteket a brüsszeli nemzetközi repülőtéren kedden végrehajtott terrortámadások elkövetői - közölte Francis Vermeiren, a légikikötőnek otthont adó Zaventem település polgármestere az MTI szerint. 

"Taxival érkeztek a csomagjaikkal a repülőtérre. A pokolgépek a poggyászaikban voltak, amelyeket csomagszállító kocsikra raktak" - mondta el sajtóértekezletén a belga politikus.

A polgármester arról számolt be, hogy a merénylők két robbanószerkezetet működésbe hoztak, és bár a harmadik gyanúsított is csomagszállítóra rakta a táskáját, ő pánikba eshetett, és végül nem robbantotta fel a nála lévő pokolgépet. 

A két robbantó életét vesztette. A harmadik gyanúsítottat azóta is keresi a rendőrség, a sötét hajú férfi kiléte egyelőre ismeretlen.

transindex.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

SÜRGŐS ÉS MEGBÍZHATÓ HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek