GaGa
2024. július 21.,  Dániel napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

Brazíliában egy nap alatt közel kilencszáz beteg halt meg

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

12 400-ra emelkedett a halálos áldozatok száma az országban.


Először lépte át a 800-at Brazíliában a koronavírus-járvánnyal összefüggő halálesetek napi száma, az egészségügyi minisztérium legfrissebb adatai szerint az elmúlt 24 óra alatt 881-en hunytak el a Covid-19 betegségben.

A helyi idő szerint kedd esti hivatalos adatok szerint Brazíliában ezzel 12 400-ra emelkedett a járvány eddigi halálos áldozatainak száma, miközben már 177 589 fertőzöttet azonosítottak az országban.

Az egyesült államokbeli Johns Hopkins egyetem adatai szerint a halálos áldozatok számának tekintetében Brazília a hatodik helyre került a koronavírus-járvány által leginkább sújtott országok sorában. A fertőzöttek számában pedig a hetedik, megelőzve Németországot.

Az ápolók nemzetközi napján megemlékeztek arról, hogy főváros Brazíliavárosban és Manausban legalább 98 kolléga vesztette már életét az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegségben, s Brazília összességében már több egészségügyi dolgozóját vesztette el a járványban, mint Spanyolország és Olaszország együttvéve.

A több mint 200 millió lakosú latin-amerikai országban február 26-án azonosították az első koronavírussal fertőzött személyt.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek