GaGa
2024. július 23., kedd Lenke napja
árfolyam:
1 euro = 4.9716 RON
1 dollár = 352.3183 RON
100 forint = 0.0546 RON

Beruházás az ifjúsági szervezetek számára

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Magyar Ifjúsági Központban szabadidős programokat szervezünk nagybányai magyar fiatalok számára. Legyen szó társasjátékestről, vagy filmvetítésről szeretnénk egy alternatívát nyújtani a Nagybányán maradt fiatalok számára. Szórványban fontos, hogy legyen egy olyan találkozási pont, ahol a magyar fiatalok együtt lehetnek. Egyik fontos ilyen programunk a filmvetítés, ennek elengedhetetlen tartozéka a videóprojektor.


Egy nyertes pályázatunkból, április folyamán videóprojektort vásároltuk, amelyett a programunk során el is kezdtünk használni.

A program célcsoportja 100 fiatal, akik a Magyar Ifjúsági Központ programjait látogatják. A beruházás fontos volt, hiszen általa moziestekre, képzésekre, és egyéb a kivetítést igénylő programokra tudjuk ezentúl használni.

Eredményként elkönyvelhetjük, hogy jelenleg plusz programokat tudunk megszervezni, nagyobb közönség számára, így nő az aktivítás a központban. Az aktivítás megnövekedése által új fiatalokat tudunk vonzani, több fiatalt tud megszólítani a szervezetünk. Az NTIET összefogja a Nagybánya környéki magyar ifjúsági kezdeményezéseket, csoportokat, szervezeteket. Az NTIET infrastruktúráját ezek a szervezetek is használják, így elmondhatjuk, hogy közvetetlenül érintett a programban 5 ifjúsági szervezet, összesen 100 taggal, és közvetlenül érintett ezek programjainak kedvezményezettjei.

A program által létrejött beruházás, a Magyar Ifjúsági Központ videóprojektoros felszerelése egy kulcsfontosságú beruházás volt. Ezáltal hozzájárultunk a közösség fiataljai számára létrehozott programok minőségének javításához és ezek számának növeléséhez.

(Zaharia László - NTIET)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Začátkem roku (...)

SÜRGŐS ÉS MEGBÍZHATÓ HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek