GaGa
2024. július 17., szerda Endre, Elek napja
árfolyam:
1 euro = 4.9681 RON
1 dollár = 361.0678 RON
100 forint = 0.0544 RON

Az Erdélyi Virtuális Antikvárium és Könyvesbolt e heti hírleveléből:

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Regények széles választéka, Wass Albert és Dallos Sándor művei, dallamos mondókák és ínycsiklandó receptek szerepelnek e heti könyves étlapunkon.


Ezen a héten is folytatódik regényes akciónk, ahol most 25-78 %-os kedvezménnyel kínálunk közel 200 történetet a készlet erejéig. Szórakoztató és szépirodalmi művekből egyaránt nagy a választék: szerelmes, bűnügyi, kaland- és történelmi regények többek között Danielle Steel, Agatha Christie, Rejtő Jenő, Nemere István, John Sandford és Syndie Maison tollából.

            Ma már minden magyar embernek ott van legalább egy Wass Albert-könyv a polcán. Önöknél is? Igen? És díszkiadásban? A Duna Inernational Kft. gondozásában nemrégiben olyan kemény fedelű, műbőrrel kötött sorozat jelent meg, melynek egyes darabjait most 40 %-os kedvezménnyel vásárolhatja meg tőlünk! Rendelje meg, olvassa el és helyezze a többi szeretett darab mellé a Magyar számadást, a Nagypénteki siratót vagy éppen az Mesék - Erdők könyve, tavak könyvét!

            A legtöbb háziasszonynak, még a tűzről pattant menyecskéknek is gondot okoz, hogy mit főzzön nap mint nap, hétről-hétre. Szerencsére van segítség! A Tűzrőlpattant receptek egy olyan sorozat, amely akár a csendes, akár a nyelves feleségeknek, anyáknak, nagymamáknak tematikus receptgyűjteményeket kínál. Levesek, húsételek, sütemények, saláták vagy éppen fogyókúrás finomságok várják, hogy elkészítsék őket. Ami pedig a hab a tortán, hogy mindezt meglepően olcsón, 7 lej ellenében megtehetik az éhes konyhatündérek.

            Hasonló árban kínáljuk a Csengőkert Könyvkiadó három részes sorozatát, amely mondókákat és verseket tartalmaz. A legkisebbeké, a Ciróka-maróka, az óvodásoké a Kerekecske-dombocska, a kisiskolásoké pedig az Ákombákom.

            Dallos Sándor legnépszerűbb művei, a Munkácsy Mihály életéről szóló két regény, A nap szerelmese és az Aranyecset most jó állapotban lévő antikvár példányként olcsón megvásárolható. A kétkötetes mű egyszerre ismeretterjesztő és színes, olvasmányos regény, amely generációkon keresztül megőrizte frissességét és vonzerejét. A két regényből egy mozgalmas, romantikus és drámai életutat ismerhet meg az olvasó, melynek hatására alig várja, hogy a festő műveivel találkozzon. Munkácsy Mihály regényes életrajzának első kötete a nagy magyar festő fiatalságának éveit, pályakezdésének viszontagságait mutatja be az asztalosinasságtól a művész düsseldorfi tartózkodásáig. Az Aranyecset a második kötet, amelyben az író a művész párizsi éveit mutatja be; a siker, a beérkezés éveit, örömeit és gyötrelmét, s a betegség okozta művészi és emberi hanyatlást.

Ha összefoglalónk felkeltette az érdeklődését, az alábbi linkre kattintva elolvashatja a részleteket!

Interlib hírlevél – 2014. július 15.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

Hitel ajánlat Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek