GaGa
2024. július 17., szerda Endre, Elek napja
árfolyam:
1 euro = 4.9655 RON
1 dollár = 357.7186 RON
100 forint = 0.0545 RON

Az Erdélyi Virtuális Antikvárium és Könyvesbolt e heti hírleveléből:

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kedves Könyvbarát! Végérvényesen itt a tavasz! Ilyenkor a kertekben felpezsdül az élet, megsokasodnak a tennivalók! Garasos akciónk keretében most kedvező áron kínálunk gyümölcs- és zöldségtermesztéssel, valamint szőlőműveléssel és borászattal kapcsolatos kiadványokat.


A tavasz a testi-lelki megújulás időszaka is! Olvasóink bőven válogathatnak természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó könyveink közül. Többek között gyógynövényekről, a népi gyógyászat praktikáiról, masszázsról, kristályterápiáról, tarot-ról és tenyérelemzésről szóló művek közül lehet szemezgetni.

A történelem iránt rajongóknak ezen a héten Földi Pál könyveit ajánljuk. A hadtörténeti író a középkortól a legújabb korig, főként a II. világháború témakörében jelentet meg rendszeresen rövid, összefoglaló írásokat. A szerző műveit most jelentős kedvezménnyel lehet megrendelni.

A szépirodalom kedvelőinek a Nobel-díjas író, Isaac Bashevis Singer két műve keltheti fel a figyelmét. A zsidó-lengyel származású művész Szerelmes története egy férfi magánéleti bonyodalmain keresztül tragikomikus formában dolgozza fel a holokauszt témáját. A Kafka barátja pedig sajátosan amerikai történeteket beszél el, amelyet a szerző ugyancsak jól ismer, hiszen élete második részét már az Újvilágban, emigránsként élte le.


A gyerekeknek szánt könyvek sem maradhatnak ki e heti listánkról! Az édesanyák a babaszoba kreatív berendezéséről találhatnak tippeket vagy a Rajziskola segítségével bevezethetik a lurkókat a képi ábrázolás világába. A szülők, nagyszülők, rokonok és barátok a mesék, ismeretterjesztő kiadványok és kifestők mellett a ballagóknak is választhatnak ajándékkönyveket.
Kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül a humor mindenkinek ajánlott! Nem vicc! Viccgyűjtemények több mint 1000 hahotára fakasztó történettel.


Ha összefoglalónk felkeltette az érdeklődését, az alábbi linkre kattintva elolvashatja a részleteket:

Interlib hírlevél – 2014. április 22.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek