GaGa
2024. július 20., szombat Illés napja
árfolyam:
1 euro = 4.9709 RON
1 dollár = 354.6908 RON
100 forint = 0.0546 RON

A nemzeti összetartozást ünneplik csütörtökön országszerte

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A központi rendezvények a nemzeti lobogó felvonásával kezdődnek Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a fővárosi Magyarság Házában, Kövér László házelnök Hatvanban mond beszédet.


A Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatala által szervezett központi események keretében csütörtökön 9 órakor Benkő Tibor vezérkari főnök jelenlétében katonai tiszteletadás mellett felvonják Magyarország lobogóját a Kossuth Lajos téren. A Magyarság Házában 10 órakor kezdődő megemlékezésen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszter mond beszédet. Délután fél 5-től hagyományőrző előadásokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket a szervezők a Halászbástyánál.

A rendezvények miatt a Kossuth tér és a budai Vár környékén forgalomkorlátozásokra kell készülni. Csütörtökön 0 órától 11 óráig a budai várban a Fortuna utcában és az Országház utcában, a Kard utca és a Szentháromság tér között, illetve a Hunyadi János út sorompó utáni részén tilos lesz a parkolás.
 

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Üdvözlöm! A különböző pénzügyi gondok leküzdése és a jövőre vonatkozó céljainak (...)

Hitel ajánlat Hitelek és finanszírozás. Pénzügyi problémáid vannak. Pénzügyi hiteleket, (...)

Gyors és megbízható hitel ajánlat Ha vállalkozási hitelre, autóvásárlásra, ingatlanra, adósságtörlesztésre van szüksége. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek