GaGa
2024. július 25., csütörtök Kristóf, Jakab napja
árfolyam:
1 euro = 4.9704 RON
1 dollár = 355.8616 RON
100 forint = 0.0548 RON

54 milliárd digitális fejlesztésre

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Mintegy 54 milliárd forint értékben három pályázat indult a digitális gazdaság fejlesztésére a közép-magyarországi régión kívüli kis- és középvállalkozások (kkv) számára - jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fogyasztóvédelemért és infokommunikációért felelős államtitkára pénteken Budapesten.


Hozzátette, a pályázatokkal széles csoportot céloznak meg: pályázhatnak hagyományos vállalatok a működésük hatékonyabbá tételére informatikai fejlesztésekre, emellett informatikai vállalatok nemzetközi piacra lépéséhez is segítséget nyújtanak, valamint indult pályázat aa felhőalapú szolgáltatást nyújtó cégeknek. A kérelmeket január végén-február elejétől lehet beadni – jegyezte meg.

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos kiemelte, a pályázatok kézzel fogható módon segítik a magyar gazdaság digitális átalakulását, a kkv-k vissza nem térítendő és rendkívül kedvező kamatozású visszatérítendő támogatást vehetnek igénybe.


(hirado.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Sürgős és megbízható, megfizethető kamatozású hitelre van szüksége Sürgős és megbízható, megfizethető kamatozású hitelre van szüksége? Miért nem fordul (...)

ULYSESSCARUSO@GMAIL.COM Sürgős és megbízható, megfizethető kamatozású hitelre van szüksége? Miért nem fordul (...)

ÚJ Őszinte HITELEK Helló, ROMHANYI ANIKO vagyok, legális és megbízható hitelező. kölcsönöket kínálok. (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek