GaGa
2024. július 19., péntek Emília napja
árfolyam:
1 euro = 4.9692 RON
1 dollár = 360.6045 RON
100 forint = 0.0544 RON

Több mint 34.000 résztvevővel indult az Electric Castle fesztivál

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A kapunyitás óta több mint 34.000 résztvevő érkezett a bonchidai Electric Castle fesztiválra. Csütörtöktől már minden színpadon zajlanak a koncertek.


Több száz liter vizet osztottak ki a szervezők a bonchidai Bánffy-palotához érkezőknek: a nagy hőségben igyekeznek emlékeztetni a szórakozni vágyókat, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a hidratálásra. A fesztivál területén ingyenesen elérhető ivóvizet biztosítanak mindenki számára.

Szerdán ugyan egész nap nagy volt a forróság, a résztvevők inkább az árnyékban buliztak, ám estére – ahogy az szinte minden évben lenni szokott – esni kezdett az eső, amely valódi felfrissülést jelentett. Csütörtöktől pedig már minden színpadon zajlik az élet. Érkezik REMA, akinek csupán néhány nappal ezelőtt jelent meg a legújabb albuma, de már is órisási sikernek örvendhet. A művész egyébként a Calm Down című slágerével robbant be, amelyet több milliárdan hallgattak a zenemegosztó oldalakon, és számos díjat is bezsebelhetett érte.

A Hangár-színpad előtt már első perctől teltház van, és ez minden bizonnyal ezután sem fog változni. Csütörtökön álltak ugyanis színpadra a heavy metal veteránjai, a Cavalera zenekar, de fellépett a Lebanon Hanover formáció is, valamint a kanadai rapper, Night Lovell.

A fesztivál részletes programja, valamint minden esetleg változás, új hír és esemény elérhető az Electric Castle alkalmazásában, valamint a weboldalon is.

Forrás: maszol.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

scott Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

Hitel ajánlat Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek