rmdsz
2024. október 28., hétfő Simon napja
árfolyam:
1 euro = 4.9732 RON
1 dollár = 0.0477 RON
100 forint = 1.2311 RON

RMDSZ: Kamarazenekar, díszpolgári cím átadása és kampányindító

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ szervezésében november 4-én, hétfőn 18 órától Nagybányán különleges eseményre kerül sor a nagybányai Városi Színházban.


Az est keretében fellép a nemzetközileg elismert Liszt Ferenc Kamarazenekar. Az esemény azonban nem csupán kulturális programot kínál, át adják Balogh Bélanak, nagybányai történész és levéltárosnak a díszpolgári címet.

 Az est folyamán az RMDSZ hivatalosan is elindítja kampányát a közelgő parlamenti választásokra. Bemutatják a Máramaros megyei magyar közösséget képviselő jelölteket, akik a következő négy évben Bukarestben képviselhetik az itteni magyarság érdekeit. A kampány szlogenje: „Győzzön a józan ész!” – az RMDSZ célja, hogy egy hiteles és felkészült személy álljon a megye magyar közössége élére, és eredményesen képviselje érdekeiket.

Az eseményre ingyenes belépést biztosítanak, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni lehet személyesen az RMDSZ nagybányai székházában (Str. Vasile Lucaciu nr. 5), vagy a következő telefonszámon: 0371 346 232.

 Helyszín: Nagybánya, Városi Színház

 Időpont: November 4., hétfő, 18:00

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Hogyan gyógyultam ki a 10 éves betegségemből Hogyan gyógyultam ki a 10 éves betegségemből JÓ NAPOT Hú, ma nagyon boldog vagyok, hogy (...)

és láttam egy tanúvallomást arról, hogyan gyógyítja Dr. Adams a herpeszt Dr. Adams Herbal Medicine jó gyógyszer a herpeszre, én voltam a herpesz hordozója, és láttam (...)

ADOMÁNYOZOK A nevem Rizzo Tecla, olasz származású, és Franciaországban élek.Súlyos betegségben (...)

adj fel hirdetést
Noileg
ET
GaGa
Reklam
Reklam
rmdsz
banyavidek