GaGa
2024. augusztus 19., hétfő Huba napja
árfolyam:
1 euro = 4.9754 RON
1 dollár = 358.6134 RON
100 forint = 0.0539 RON

Megnyitják a pénzcsapot: hétfőtől indul az iratkozás a Roncsautó Plusz programba

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Megnyitják hétfőn a környezetkímélő járművek vásárlását támogató Roncsautó Plusz program újabb szakaszát.


A Környezetvédelmi Alapkezelő (AFM) korábbi tájékoztatás szerint a magánszemélyek, a jogi személyek, a közigazgatási egységek és a közintézmények hétfőn 10 órától iratkozhatnak be a programba. A magánszemélyek a programban részt vevő márkaképviseleteknél tehetik ezt meg, a jogi személyeknek pedig az erre létrehozott platformon kell jelentkezniük. Ebben a szakaszban a magánszemélyek számára 100 millió lejt, a jogi személyek, önkormányzatok és közintézmények számára szintén 100 millió lejt különítettek el.

Előbbiek november 25-éig, utóbbiak szeptember 19-éig igényelhetik a támogatást – írja az Agerpres. A sikeresen pályázók egy használt gépkocsi leadásáért cserében értékjegyet kapnak egy új környezetkímélő jármű megvásárlásához. Legtöbb két használt gépkocsit lehet értékjegyekre váltani. Az állam 25 500 lejjel támogatja egy 100 százalékban elektromos vagy hidrogénmeghajtású új autó, és 13 ezer lejjel egy új hibrid meghajtású gépkocsi, illetve egy elektromos motorkerékpár beszerzését. Az utalványt legtöbb 70 000 euró értékű új környezetkímélő autó megvásárlására lehet fordítani. Az állami intézmények és a közigazgatási egységek 120 ezer lej támogatásra jogosultak, és nem kell régi autót leadniuk cserébe. 

Forrás: kronikaonline.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


ff
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Sziasztok, személyi kölcsönt ajánlok Sziasztok, szeményi kőlőkt szállok Megbízható és megbízható magánhitelező vagyok; (...)

BÁRMILYEN TÍPUSÚ HITELRE Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli gyorskölcsönt nyújtó online (...)

BÁRMILYEN TÍPUSÚ HITELRE Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli gyorskölcsönt nyújtó online (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
ff
banyavidek