GaGa
2024. szeptember 08.,  Mária napja
árfolyam:
1 euro = 4.9728 RON
1 dollár = 362.6244 RON
100 forint = 0.0533 RON

Megjelent a Nőileg szeptemberi száma

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

„Annyira lehetetlennek tűnt, és olyan meglepő ötletnek bizonyult, hogy én itt dzsesszfesztivált szervezzek, hogy azt mondtam, még akár sikerülhet is” – meséli szeptemberi címlaposunk, Szilágyi Nóra, a Csíki Jazz Fesztivál megálmodója, éltetője, a Csíki Játékszín közönségszervezője.


„Csak azt nem tudjuk megvalósítani, amit nem akarunk eléggé” – vallja Körtesi Sándor marosvásárhelyi iskolaigazgató is, aki megoldásorientált gondolkodásmódjával olyan gyerekbarát iskolát vezet, ahová örömmel járnak a lurkók.

Mi van akkor, ha az első próbálkozáskor nem jutunk be a kiválasztott egyetemre? Vagy, ha fogalmunk sincs, mit tanuljunk tovább? És ha kihagyunk egy évet? Van élet a „gap year” után? A szeptemberi nyomtatott lapban ezt a témát is körüljárjuk.

Keresd a legfrissebb Nőileget Erdély-szerte az újságosoknál, vagy rendeld meg online: https://magyarlapok.ro/noileg/

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


ff
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat ajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat, nem banki hitel 24 órára. Finanszírozásra van szüksége (...)

Gyors hitel és megbízható ajánlat Gyorshitel magánszemélyeknek és cégeknek 80.000.000 euróig Bármilyen célra, beleértve a (...)

Sürgős hitel és megbízható ajánlat Szia, kölcsön érdekel? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, autókölcsönt, (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
GaGa
Reklam
Reklam
ff
banyavidek